Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Το νέο πλαίσιο που αφορά δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, που μισθώνουν τις ιδιοκτησίες τους σε τουρίστες, θα επέλθει κατόπιν της επεξεργασίας που θα υπάρξει από περισσότερα υπουργεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως ένα ακόμη σήμα κινδύνου υποδέχονται οι ειδικοί το νέο κύμα καύσωνα που έπληξε την Ευρώπη όπου οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, η Γαλλία και το Βέλγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ζήτησε από το υπουργικό συμβούλιο έργα και πράξεις με νομοσχέδια που θα εφαρμόζουν το κυβερνητικό πρόγραμμα και όχι λόγια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύμα καύσωνα «σάρωσε» την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες με θερμοκρασίες – ρεκόρ σε πολλές ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Ο καύσωνας από το Σάββατο μετακόμισε στην Ελλάδα και πολλοί ήταν αυτοί που έψαχναν τρόπο να δροσιστούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα supermodels Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ βρίσκονται στη Μύκονο και γιόρτασαν τα γενέθλια της αδερφής τους Αλάνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλήθεια είναι εκεί έξω. Ανδρας βρίσκει άθικτο στο οδόστρωμα συνοικίας της Νέας Υόρκης ένα μπέργκερ που παρασκευάζεται σε αλυσίδα fast food τουλάχιστον 2000 χιλιόμετρα μακριά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο σκηνικό στο Μονακό με το Στέφανο Τσιτσιπά να γλιτώνει για δευτερόλεπτα μία σύγκρουση με Rolls Royce στο δρόμο και ενώ ο ίδιος επέβαινε στο ηλεκτρικό του skateboard.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία ακόμη απίστευτη περίπτωση κακοπληρωτών της ΔΕΗ, που μπήκαν στο κοινωνικό τιμολόγιο με κόλπα και «φέσωσαν» την επιχείρηση με δεκάδες χιλιάδες ευρώ ήρθε στο φως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι άντρες του Λιμενικού συνέλαβαν έναν 33χρονο στον Πειραιά λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο με όπλα, κουκούλες full face και τις ταινίες που χρησιμοποιούν οι ληστές για να δένουν τα θύματά τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουλίου η αυλαία των διήμερων εκδηλώσεων της «Γιορτής του Ρεβιθιού 2019» στον Πρόδρομο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos