Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 - Psts.gr

Ο Ιούνιος του 2019 πέρασε προ ολίγων ημερών στην ιστορία όχι μόνο γιατί παρήλθε, αλλά κυρίως γιατί καταγράφηκε ως μήνας - ρεκόρ στις αφίξεις επισκεπτών και πλοίων στο νησί της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tο περίφημο «νησί των ανέμων», η Μύκονος, παραμένει και φέτος πόλος έλξης και Νο1 προορισμός διακοπών όχι μόνο για τους εγχώριους σελέμπριτι, αλλά κυρίως για τους ξένους σταρ. Ιδαίτερα, δε, πανέμορφα κορίτσια από τον χώρο του μόντελινγκ, επιλέγουν για τις βουτιές τους το διάσημο νησί των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ “ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ” σημαίας Κύπρου, για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου, πιθανόν λόγω εμπλοκής ξένου αντικειμένου, κατά την διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου του δρομολογίου από Άνδρο για Ραφήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη βουλευτική της έδρα παραδίδει η εκλεγμένη με το ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου, λόγω -όπως είπε- αυξημένων υποχρεώσεων στο θέατρο και στην περιφέρεια Αττικής. Την έδρα καταλαμβάνει ο επόμενος σε ψήφους Γιάννης Γκιόκας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συμφωνία για αυξήσεις 2% στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας με αναδρομική ισχύ από 1/1/2019 κατέληξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) κατά τη διάρκεια συνάντησης με αντιπροσωπεία των ακτοπλόων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια σημειολογικού χαρακτήρα κίνηση προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά την ορκωμοσία του ως Πρωθυπουργού, αλλά και την ανακοίνωση της νέας Κυβέρνησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα ονόματα των υπουργών που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάθε ρεκόρ ξεπέρασε ο Δημοσθένης Βεργής το κόμμα του οποίου δεν πήρε ούτε μία ψήφο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 17:03

Οι πολίτες των Κυκλάδων αποφάσισαν

Οι πολίτες των Κυκλάδων αποφάσισαν. Έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για αλλαγή πορείας, ανανέωση και ανάκαμψη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos