Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Το φαινόμενο του υπερτουρισμού που «πνίγει» πανέμορφες περιοχές του κόσμου απασχολεί το CNN και από την έρευνα του δεν λείπει η Σαντορίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην όμορφη και ζεστή αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου στις 18:30, εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τουλάχιστον 300 τραυματίες - Τα κτίρια κατέρρευσαν σαν «χάρτινοι» πύργοι - Σωστικά συνεργεία καταφτάνουν στην περιοχή που χτύπησε ο Εγκέλαδος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη των Ελλήνων στον τουρκικό λαό για τον αποψινό καταστροφικό σεισμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισχυρός σεισμός 6,8 βαθμών σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία - Οκτώ νεκροί επιβεβαιώθηκαν από τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, μετά το ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο διάστημα είναι στην επικαιρότητα οι «μεταρρυθμιστικές» προτάσεις της κυβέρνησης σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των τραγικών προβλημάτων της δημόσιας υγείας , με μειωμένες τις σχετικές δαπάνες στον κρατικό προϋπολογισμό, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές, εξοπλισμό και στελέχωση σε πανελλαδικό επίπεδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και νεοεκλεγέν μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, ορίστηκε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε, για 4ετή θητεία, επικεφαλής της αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το υπουργείο Υγείας της Γαλλίας ανακοίνωσε απόψε ότι εντοπίστηκαν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κοροναϊού, το πρώτο στο Μπορντό και το δεύτερο στην περιοχή του Παρισιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Τουρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 163 «ναι» και 121 «όχι» πέρασε ο νέος εκλογικός νόμος, μετά την σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos