Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Μήλο και την Κίμωλο, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νησιώτες και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες οι εξελίξεις με τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι οποίοι… πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη στην Πιερία (σ.σ. δείτε εδώ πώς περιέγραψε ο ίδιος τα όσα συνέβησαν).

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη μάχη ζωής δίνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία με κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα όνομα – μια ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, η οποία όμως ενδέχεται να έχει άδοξο και θλιβερό για την ελληνική πραγματικότητα φινάλε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το βράδυ της Δευτέρας (13/12/2021) δεν θα βρίσκεται στους «Ράδιο Αρβύλα» όπως και ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς να αλλάξετε διάθεση χωρίς να αλλάξετε έπιπλα; Αλλάζοντας ριχτάρια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από μια μαραθώνια διαδικτυακή συνεδρίαση, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε τη λήξη της απεργίας της η οποία κράτησε δεμένα στα λιμάνια της χώρας τα πλοία κατά τις 4 προηγούμενες μέρες (10 – 13 Δεκεμβρίου).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πλοία λύνουν κάβους από τα μεσάνυχτα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σωματεία – μέλη της ΠΝΟ συνεδριάζουν για να αποφασίσουν αν η απεργία θα λήξει απόψε τα μεσάνυχτα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε την κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos