Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Με χιλιάδες φώτα στολίστηκε για τα Χριστούγεννα το ιστορικό κτίριο στο οποίο στεγάζονταν κάποτε το θρυλικό πολυκατάστημα Minion.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γεγονός, ότι οι δυνατότητες ξενοδοχειακής φιλοξενίας που διαθέτουν τα νησιά των Κυκλάδων, είναι ανάλογες του μεγέθους των τουριστικών κυμάτων που δέχονται κατά την θερινή κυρίως σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 3, 4, 16, 25, 40 και Τζόκερ ο αριθμός 19.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διλλήματα των Χριστουγέννων είναι πολλά… Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες, ρεβεγιόν στο σπίτι ή εκτός, γαλοπούλα ή χοιρινό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.424, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 17:27

Ελληνικό: Experience Park μέσω drone (Βίντεο)

Πανοραμικές λήψεις μέσω drone του Experience Park, που αποτελεί το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο στον κόσμο και φιλοξενείται σε έκταση 70 στρεμμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 17:14

Στην Αθήνα για αγώνες ο ΑΟ Πάρου

Τα τμήματα υποδομών Κ12 και Κ16 του ΑΟ Πάρου θα λάβουν μέρος στο Athens Boca Cup, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 3-5 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκκληση σε όσους πιστούς δεν έχουν εμβολιασθεί να το πράξουν, απευθύνει στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), ανακοινώνεται διανομή νωπών προϊόντων (χοιρινό) και ελαιόλαδο σε σαράντα δύο (42) συνδημότες μας, ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos