Κυριακή, 30 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία θεσπίζεται το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid-19 και παρουσιάζεται το περιεχόμενο και η διαδικασία έκδοσής του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 42, 25, 17, 18, 37 και Τζόκερ ο αριθμός 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 27 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή στο κοινό τηλεδιάσκεψη με θέμα το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα SYN.KA παίρνουν 10 στην προστασία του περιβάλλοντος! Πιο συγκεκριμένα, 10 οικολογικά ηλεκτρικά ποδήλατα δώρο σε όσους θα συμμετάσχουν στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν 2 self test την εβδομάδα θα δικαιούνται από την Δευτέρα 31 Μαΐου όλοι οι πολίτες από 18 έως 30 ετών, όπως ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook o υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εμβολιασμοί του εθνικού εμβολιαστικού προγράμματος υπό το όνομα «Ελευθερία» ενάντια στη νόσο Covid – 19, προχωρούν με ταχύ ρυθμό στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκε η προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των δήμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού συναντήθηκε με τον κ. Γιώργο Αγγελόπουλο, ιδρυτή του «Φύλακα Άγγελου» στο πλαίσιο των δράσεων του τελευταίου στη νησιωτική Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε καφετέρια επί της οδού Δυρραχίου στα Σεπόλια με αποτέλεσμα ένας άνδρας να πέσει νεκρός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί για τον Τζέιμς Καφετζή η παράταση του Survivor 4 μέχρι τον Ιούλιο να ήταν ο λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει ωστόσο φαίνεται πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφεραν έτσι να κάνουν ένα νέο deal.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos