Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον πρώτο πανελλαδικό γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που εισάγει πολλές καινοτομίες, και μέσω του οποίου θα καλυφθούν οι μόνιμες θέσεις πτυχιούχων στο Δημόσιο για μία διετία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα βήμα πιο κοντά φέρνει ο ΑΔΜΗΕ την κατασκευή της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Φολεγάνδρου, της Μήλου και της Σερίφου με τη Σαντορίνη και το Λαύριο, μετά την ανάδειξη των οριστικών αναδόχων για το έργο της μελέτης, προμήθειας και εγκατάστασης των υπογείων και υποβρυχίων καλωδίων υψηλής τάσης 150 kV AC.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονομική «ανάσα» στην ακτοπλοΐα, δίνει η αποπληρωμή ενός μεγάλους μέρους των οφειλόμενων μισθωμάτων από την εκτέλεση δρομολογίων άγονων γραμμών, μετά από σχετική ρύθμιση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες τροφίμων δομών της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», ενώ όσο περνάνε οι ώρες έρχονται στο φως και άλλες μαρτυρίες. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας στο στόχαστρο μπαίνει ο Πάτερ Αντώνιος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις ημέρες, τεχνικές εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή οδό της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κλίμα για την υποδοχή των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων αρχίζει να «ζεσταίνεται» στην Πάρο με εκδηλώσεις που θα δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοιραία αποδείχτηκε η βόλτα με τις μηχανές για 21χρονο φοιτητή το απόγευμα της Παρασκευής 18/11 στα ορεινά των Τρικάλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια εμμονή στο TikTok και ο λόγος, οι πατάτες με παρμεζάνα!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χτες, επί της παραλιακής οδού Στρατάρχου Παπάγου Ερμούπολης ν. Σύρου, όταν ΕΙΧ όχημα με οδηγό 83χρονο αλλοδαπό συγκρούστηκε με έτερο ΕΙΧ όχημα που οδηγούσε 45χρονη ημεδαπή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της ανωτέρω οδηγού, η οποία διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για ιατρική περίθαλψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 100.000 μακροχρόνια άνεργοι της ΔΥΠΑ -ΟΑΕΔ θα λάβουν την επιταγή ακρίβειας ύψους 250 ευρώ μέχρι 15 Δεκεμβρίου: Ποιοι δεν θα δουν στους λογαριασμούς τους τα 250 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos