Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψαν στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η αναζήτηση των πληροφοριών στο διαδίκτυο οπτικοποιείται και γίνεται ακόμη πιο απλή, μέσω της νέας γενιάς τεχνολογίας που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), όπως ανακοίνωσε η Google με την ευκαιρία των νέων λειτουργιών ΑΙ που προστέθηκαν στα Google Search, Google Maps και Google Translate.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την οργή να ξεχειλίζει στην Τουρκία για την αργή αντίδραση της κυβέρνησης στον καταστροφικό σεισμό της Δευτέρας και για τις κακές κατασκευές, όπως αναφέρουν οι επικριτές, η κυβέρνηση άρχισε να συλλαμβάνει εργολάβους οικοδομών σε όλη τη χώρα, τους οποίους κατηγορεί για ορισμένες από τις καταρρεύσεις που συνέβαλαν στην κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των νεκρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρ’ότι προηγήθηκε νωρίς στο 2’ με ωραίο σουτ του Καμπάση, η ΑΕ Πάρου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον αντίπαλο της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγάζοντας πάθος και ψυχικά αποθέματα ο ΑΟ Πάρου αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει στις καθυστερήσεις το σκορ και με το απ’ ευθείας κόρνερ του του Γ. Δαφερέρα να πάρει το τρίποντο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 58χρονος ναυτικός στο λιμάνι της Μυκόνου από έναν 30χρονο άνδρα που τον χτύπησε με εργαλείο και εξαφανίστηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του αστυνομικού που είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες στην Πάρο στην Εισαγγελία της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ξάπλωσαν όπου μπορούσαν: σε γωνίες δρόμων χωρίς φως, σε μικρά πάρκα με γρασίδι, δίπλα σε ένα δημοτικό σχολείο και σε μία βουνοπλαγιά, κάτω από μία από τις πρώτες χριστιανικές εκκλησίες του κόσμου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρότα αυτοδυναμίας, την οποία, υπό τις παρούσες συνθήκες, μπορεί να κατακτήσει στην επαναληπτική κάλπη, που θα γίνει με την ενισχυμένη αναλογική, κινείται η κυβερνητική παράταξη. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αλληλέγγυα συμβολή του σε ανθρωπιστική βοήθεια προς τους δοκιμαζόμενους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία, ολοκλήρωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών συγκεντρώνοντας για δύο ημέρες είδη πρώτης ανάγκης που θα προωθηθούν στο Δήμο Πάρου για τη συνολική αποστολή της αρωγής εκ μέρους του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos