Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Το ιταλικό Δημοκρατικό κόμμα θα μπορούσε να ελπίζει σε καλύτερες μέρες; Η απάντηση είναι «ναι». Και αυτό διότι από το βράδυ της Κυριακής στο τιμόνι του σοσιαλιστικού κόμματος της Ιταλίας βρίσκεται η Έλι Σλάιν η οποία απειλεί την πρωτοκαθεδρία της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, καθώς εμφανίζεται ως το νέο «αίμα» της ιταλικής κεντροαριστεράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2564 είναι οι 2, 3, 4, 18, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 7

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει, με ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης, μετά την εμπρηστική ανάρτησή του εις βάρος δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζικών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, κάτοικοι και επισκέπτες της Αμοργού, έχουν τη χαρά να ζήσουν την αναβίωση ενός πατροπαράδοτου Αμοργιανού τοπικού εθίμου το οποίο συναρμόζει τα ήθη της παλαιάς Αμοργού με τα συμβολικά νοήματα της λαϊκής παράδοσης για το τέλος της περιόδου των Αποκριών και την αρχή της Σαρακοστής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ισχυροί νοτιάδες φυσούν στη θάλασσα των Κυκλάδων από το πρωί της Κυριακής 26/2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Αμοργιανό Καρναβάλι επιφύλασσε στον κόσμο μια έκπληξη! Τη συμμετοχή της αγαπημένης ερμηνεύτριας και συνθέτριας Ματούλας Ζαμάνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοφιλή είναι τα Καρναβάλια σε αρκετές περιοχές ή πόλεις της Ελλάδας. Τη διαφορά όμως σίγουρα κάνουν οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις μικρών τόπων ή νησιών στα οποία το κέφι, η ζωντάνια και ο αυθορμητισμός περισσεύουν, γι΄ αυτό και ξεχωρίζουν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτα σύντομη ήταν η διάρκεια χρόνου που διήρκεσε ο κατάπλους και ο απόπλους του πλοίου Blue Star Naxos τη νύχτα της Πέμπτης 23/2 στο λιμάνι της Δονούσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, ο αγαπημένος μουσικός της Πάρου Κώστας Πατέλης πήρε μέρος σε ένα όμορφο νησιώτικο γλέντι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν ένα ξέφρενο Αποκριάτικο πάρτι που τα είχε όλα! Σερπαντίνες, κομφετί, ευφάνταστα μασκαρεμένους, χορωδία που τραγούδησε τραγούδια της παλιάς Αποκριάς, κεφάτους μουσικούς ρυθμούς και φυσικά πολύ χορό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos