Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - Psts.gr
Στο δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της MRB για το Open, σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, γίνεται μια ακτινογραφία των αναποφάσιστων αλλά και της γενικότερης βούλησης των πολιτών. Έτσι στην ερώτηση για το ποιο κόμμα θα θέλατε να κερδίσει, το 34,5% απαντά πως θέλει τη Νέα Δημοκρατία νικήτρια, έναντι 29% που θέλει επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού περιόδευσε στην Κέα, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη Δήμαρχο Κέας κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων υποδομής στο νησί και για ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος γνωστοποιεί πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τι συνίσταται η ευτυχία για τον καθένα είναι μια διαφορετική υπόθεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, ενώ απορρίφθηκαν και πάλι ομοφώνα τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη, με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ρεκόρ κάθε προηγούμενης χρονιάς, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Figaro, αναμένεται να σπάσουν οι φετινές αφίξεις Γάλλων τουριστών στις Κυκλάδες, καθώς οι κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων είναι αυξημένες κατά 30%, συγκριτικά με πέρσι, για περιόδους της σεζόν εκτός Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κυβερνητικό του πρόγραμμα έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο συνοψίζεται στον τίτλο «Δικαιοσύνη παντού – Για μια Δημοκρατική Προοδευτική Διακυβέρνηση».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ωδή στην εποχή του “Baywatch” η νέα συλλογή μαγιό της Πάμελα Άντερσον, σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου και είναι εμπνευσμένη από το στυλ που είχαν τα μαγιό τη δεκαετία του 90′.

Κατηγορία LIFESTYLE
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 16:30

Επιλέξτε χρυσά κοσμήματα σε 9 βήματα

Πλησιάζει κάποια επέτειος, γενέθλια ή ημέρες γιορτών και τα χρυσά κοσμήματα υπάρχουν ήδη στη λίστα σας σαν δώρο προς κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που γράφει τις ομιλίες του, κλήθηκε να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω TikTok. Στο βίντεο που «ανέβασε» στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός διαχώρισε τις ομιλίες του σε συγκεκριμένες κατηγορίες και αναφέρθηκε σε αυτές, μέχρι τη στιγμή που το όχημα στο οποίο επέβαινε μπήκε σε ένα τούνελ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos