Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 - Psts.gr
Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για τα έργα που εγκρίθηκαν, κατόπιν και προσωπικής του συμβολής, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του ΠΔΕ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Θήρα, με την απόφαση επιχορήγησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Θήρας μέχρι του ποσού των 178.560,00€ για την ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η παρέμβαση της κυβέρνησης για το κόμμα Κασιδιάρη θα εκδηλωθεί και θα συζητηθεί την Δευτέρα (10/4) στην Βουλή, αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2580 είναι οι εξής: 5, 17, 19, 39, 45 και Τζόκερ το 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι τεχνικές εργασίες στο λιμάνι της Πάρου που αφορούν στην αντικατάσταση της παλαιάς μετώπης και των διαβρωμένων ραγών στην προβλήτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εξαιρετικό, βραβευμένο, φημισμένο και φιλόξενο εστιατόριο «Μario» που βρισκόταν στο λιμανάκι της Νάουσας, «πήγε» Παροικιά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενεργοποιείται την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023, η αναβίωση των παλαιών ευνοϊκών ρυθμίσεων των 120 δόσεων, καθώς και των 72 δόσεων της περιόδου covid-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης έχει 45 αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία, σύμφωνα με νέα μελέτη. Πλήθος ερευνών έχει δείξει τις αρνητικές επιπτώσεις της υπερβολικής πρόσληψης ζάχαρης στην υγεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού περιστατικού της αυτοκτονίας του Λέσλι Τζώρτζη, γιου της δημοσιογράφου Ρούλας Μπράουν, στη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos