Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαρούλα Γιασιράνη: «Αφήνουμε πίσω μας ένα ξεπερασμένο, από την εποχή και την πραγματικότητα, μοντέλο οργάνωσης και προχωράμε στη διαμόρφωση ενός ουσιαστικού αναπτυξιακού εργαλείου για τα νησιά μας και τους κατοίκους τους»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Βαγγέλης Μαρινάκης εξελέγη πρόεδρος της Super League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακόμα και οι πιο έμπειροι οδηγοί μπορεί να υποπέσουν σε ένα λάθος, το οποίο επιφέρει τσουχτερό πρόστιμο και απώλεια του διπλώματος οδήγησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 8.911 καταγγελίες για παρανομίες στις παραλίες μέσα από την εφαρμογή MyCoast, ενώ μόνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έγιναν 1.731 καταγγελίες», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κλειστό κλαμπ των ελάχιστων χωρών σε όλο τον κόσμο που διαθέτουν τεράστια υπολογιστική ισχύ, βάζει την Ελλάδα το τρέξιμο του σχεδίου να αποκτήσει υπερ-υπολογιστή. Χθες, το Υπουργείο Ψηφιακής

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο 20χρονος Φίλιππος Τσάνης θέλησε να γιορτάσει με τη μικρή του αδερφή που έπαιρνε το απολυτήριό της στην τελετή αποφοίτησης το βράδυ του Σαββάτου. Δυστυχώς όμως το πάρτι κατέληξε σε τραγωδία. Μια ομάδα ανδρών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον νεαρό άνδρα από το Μίντεν σε πάρκο της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάλεσμα για περιφερειακή στήριξη στον Λίβανο έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας πως η Τουρκία είναι αλληλέγγυα με την χώρα, στον απόηχο των αυξανόμενων εντάσεων με το Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos