Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 19:30

Θάνατος λουόμενου στη Νάξο

O άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόρκγκαν παντρεύτηκαν σήμερα το απόγευμα (1/9) στα Χανιά της Κρήτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικές αλλαγές έρχονται από το φθινόπωρο για το συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας, με το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας να επιχειρεί μια τομή προσαρμοσμένη στις νέες οικονομικές και δημογραφικές εξελίξεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ανάγκη αλλαγών στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ενώ προανήγγειλε ουσιαστικά την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι αύριο, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, έχουν τη δυνατότητα οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι να συνδέσουν δωρεάν - εντός της προθεσμίας - τον επαγγελματικό τους λογαριασμό με το σύστημα άμεσων πληρωμών (στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή λειτουργεί το σύστημα IRIS).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ποιοτική ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού με όχημα τον ναυταθλητισμό και το σύνολο των αθλητικών δραστηριοτήτων και δραστηριοτήτων αναψυχής που αναπτύσσονται γύρω από τη θάλασσα και τη νησιωτικότητα της χώρας μας, έθεσε ως προτεραιότητα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στην εκδήλωση απονομής επάθλων του 57ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» στην Άνδρο, όπου απένειμε το έπαθλο στο ιστιοπλοϊκό Burrasca, για την πρώτη θέση στον αγώνα Oenops race Χίος Άνδρος.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσα στη θάλασσα έπεσε μια 71χρονη γυναίκα, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαδικασία επιβίβασης επιβατών στο πλοίο Διαγόρας τα ξημερώματα της Κυριακής στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 13:39

Δύο θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύνουσα σημασία στη μείωση του μποτιλιαρίσματος στους δρόμους έχει η νέα πινακίδα, η οποία αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της στο ευρωπαϊκό οδικό δίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους νέους κανονισμούς που τίθενται σε ισχύ στα αεροδρόμια της ΕΕ από σήμερα. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως τους επιβάτες που μεταφέρουν χειραποσκευές και επηρεάζουν τη μεταφορά υγρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos