×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διαθέσιμα και στην Ελλάδα τα Kindle Fire HD

23 Μαϊος 2013 12:34

Τα 7 και 8,9 ιντσών tablet κοστίζουν 289 και 375 δολάρια, αντίστοιχα.

Τη διάθεση των δύο ταμπλετών Kindle Fire HD σε 170 επιπλέον χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα, ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες η Amazon. Τα tablet μπορούν να προπαραγγελθούν από το online κατάστημα της εταιρείας, με τις ημερομηνίες παράδοσης να ξεκινούν από τις 13 Ιουνίου.

Με διαστάσεις 7 και 8,9 ιντσών, τα δύο μοντέλα διαθέτουν οθόνη υψηλής ευκρίνειας (1280 x 800 pixel), στερεοφωνικά ηχεία και δέκτη Wi-Fi που, σύμφωνα με την Amazon, εξασφαλίζει ταχύτερες ιντερνετικές συνδέσεις από τα ανταγωνιστικά μοντέλα. Το 7 ιντσών tablet ενσωματώνει έναν διπύρηνο επεξεργαστή, ενώ το 8,9 Kindle Fire HD τον OMAP4470 της Texas Instruments. Ο αποθηκευτικός χώρος και στις δύο ταμπλέτες ξεκινά από τα 16 GB.

Προς το παρόν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας υπολογίζει τις τιμές σε δολάρια, οι οποίες αρχίζουν από τα 289 και 375 δολάρια, για το 7 και το 8,9 ιντσών μοντέλο αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένων και των δασμών.

Από τα μέσα Απριλίου, η εταιρεία είχε επεκτείνει σε 200 ακόμη χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, τη χρήση του Amazon Appstore, του διαδικτυακού καταστήματος εφαρμογών για τις ταμπλέτες της. Έτσι, οι κάτοχοι των Kindle Fire στη χώρα μας θα μπορούν να «κατεβάσουν» application στη συσκευή τους.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos