×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Νέο Vodafone Smart mini με τιμή 89 ευρώ

08 Ιουλίου 2013 09:14

Η Vodafone παρουσιάζει το νέο Vodafone Smart mini και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν και να απολαύσουν το μοναδικό κόσμο του Mobile Internet,

μέσα από ένα smartphone με χαρακτηριστικά εξαιρετικής ποιότητας, στην καταπληκτική τιμή των 89€.

Σε συνέχεια της επιτυχίας του Smart II, που αναδείχθηκε Νο1 σε πωλήσεις smartphone για 10 συνεχόμενους μήνες στην ελληνική αγορά, το Vodafone Smart mini θέτει νέα δεδομένα στην κατηγορία των οικονομικών smartphones προσφέροντας υψηλή απόδοση και εξαιρετική εμπειρία στο χρήστη. Διαθέτει λειτουργικό Android, Jellybean 4.1, επεξεργαστή 1 GHz, μνήμη RAM 512 Mb και οθόνη αφής 3,5" HVGA TFT. Επιπλέον, διαθέτει κάμερα 2 MP, συνδεσιμότητα 3G-UMTS-HSPA, Wi-Fi, Bluetooth και Α-GPS τελευταίας τεχνολογίας.

Το Vodafone Smart mini, δίνει τη δυνατότητα χρήσης, των πιο πρόσφατων και δημοφιλών εφαρμογών Android ™, όπως Google Now ™ και Google Voice Search ™, καθώς και μιας σειράς εφαρμογών της Vodafone που διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την ασφαλή αποθήκευση όλων των αρχείων τους (back up). Επιπλέον, η συσκευή παρέχει πρόσβαση σε email, αλλά και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook και twitter, με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να μένουν συνδεδεμένοι με τους φίλους τους, κάθε στιγμή, από όπου κι αν βρίσκονται.

Το Vodafone Smart mini είναι διαθέσιμο στη μοναδική τιμή των 89€ χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone ή online στο Vodafone eShop.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos