×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Φωτιά» στα έξυπνα κινητά βάζει η Amazon

19 Ιουνίου 2014 11:00

Ο γενικός διευθυντής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, παρουσίασε στο Σιάτλ,το νέο smartphone της εταιρείας, το οποίο αναμένεται θα είναι διαθέσιμο στις αγορές τον Σεπτέμβριο.

Η οθόνη της συσκευής είναι 4,7 ίντσες -θεωρείται ιδανική για χρήση με ένα χέρι- και όπως ανέφερε ο Μπέζος στην ομιλία του, η τιμή του θα κυμαίνεται στα 100 δολάρια με ένα χρόνο συνδρομή στην υπηρεσία ψυχαγωγικού περιεχομένου, Prime, της Amazon. Το κινητό, όπως ήταν αναμενόμενο , θα συνοδεύει δανειστική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, δωρεάν χώρος στην υπηρεσία Cloud της εταιρείας, κ.α.

Με το λανσάρισμα της συσκευής, η Αmazon εισέρχεται σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές αγορές, όπου η Apple και η Samsung κρατούν τα «ηνία». Ο αναλυτής Τζέιμς Μακουίβι, της εταιρείας Ερευνών «Forester», υπογράμμισε, ότι η Amazon δεν σκοπεύει να αποσπάσει μερίδιο των ανταγωνιστών της από την αγορά. Στόχος της είναι να κρατήσει το πελατειακό της κοινό «πιο κοντά».

«Το smartphone της Amazon θα σαρώσει σε πωλήσεις», δήλωσε ο Γκέρι Πούρντι, αναλυτής κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας Compass Intelligence. Ο ίδιος τόνισε, ότι η διάθεση της εταιρείας να πουλήσει συσκευές σε τεράστιο αριθμό πελατών, χωρίς μεγάλο περιθώριο κερδών, αποτελεί το μεγαλύτερο «όπλο» της Amazon.

Σύμφωνα με διάφορες ανακοινώσεις, μοναδικό καθιστά το κινητό της Amazon, το γεγονός, ότι διαθέτει τεχνολογία 3D, προσφέροντας έτσι τρισδιάστατη απεικόνιση.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos