LG: «Έξυπνο» ρολόι με συνδεσιμότητα 4G - Watch Urbane LTE

02 Μαρτίου 2015 11:38

Το Watch Urbane LTE ήταν το νέο προϊόν που ξεχώρισε στην παρουσίαση της LG στο φετινό Mobile World Congress, αφού πρόκειται για το πρώτο «έξυπνο» ρολόι της εταιρείας με αυτόνομη σύνδεση σε 4G δίκτυα.


Με αυτό τον τρόπο, ο χρήστης του μπορεί, ανάμεσα σε άλλα, να πραγματοποιεί κλήσεις και να ανταλλάσσει μηνύματα χωρίς να χρειάζεται smartphone.Το ρολόι θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση χωρίς υποδοχή για κάρτα SIM, με το όνομα Watch Urbane. Τα δύο τηλέφωνα έχουν παρόμοιο ντιζάιν, με κυκλική οθόνη 1,3 ιντσών τεχνολογίας P-OLED, ενώ είναι επίσης αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη. Στο εσωτερικό τους βρίσκεται ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 400.

 

Όπως είχε ανακοινώσει πριν από ημέρες, η LG έδωσε τη δυνατότητα στη Βαρκελώνη για μια προκαταρκτική «γνωριμία» με το G Flex2, του «έξυπνου» τηλεφώνου με τη χαρακτηριστική κυρτή φόρμα που εγκαινίασε η κορεατική εταιρεία με το πρώτο G Flex.

www.kathimerini.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos