Είσοδος στην εικονική πραγματικότητα από την HTC

04 Μαρτίου 2015 10:32

Το πρώτο προϊόν της στην κατηγορία των συσκευών εικονικής πραγματικότητας ανακοίνωσε η HTC στη στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, αποκαλύπτοντας τη «μάσκα» Vive.

Το προϊόν αναμένεται να λανσαρισθεί στην αγορά προς τα τέλη του 2015, ενώ αναπτύσσεται σε συνεργασία με τη Valve, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης βιντεογκέιμ.Σύμφωνα με την HTC, τα πλεονεκτήματα του Vive είναι το μικρό του βάρος αλλά και το γεγονός ότι η συχνότητα αναπαραγωγής εικόνων και γραφικών είναι πάρα πολύ υψηλή. Έτσι, δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ ζάλη αυτός που το φορά, σε αντίθεση με άλλες ανταγωνιστικές συσκευές.

 

Η εταιρεία έδειξε επίσης το One M9, τη νέα «ναυαρχίδα» της στην κατηγορία των smartphone, το οποίο είναι κατασκευασμένο στην πλειονότητά του από μέταλλο και διαθέτει οθόνη 5 ιντσών. Παρόμοια σχεδιαστικά με το μοντέλο που διαδέχεται, το νέο κινητό έχει πάντως ακόμη πιο ισχυρό επεξεργαστή, ο οποίος εγγυάται «θηριώδεις» επιδόσεις, όπως και βελτιωμένη κύρια κάμερα, ανάλυσης 20 Megapixel. Αναβαθμισμένα είναι επίσης τα στερεοφωνικά ηχεία του, για ακόμη καλύτερη απόδοση ήχου.

Στην έκθεση, η HTC αποκάλυψε και το Grip, ένα «έξυπνο» περικάρπιο συμβατό με συσκευές Android και iOS, το οποίο καταγράφει τη φυσική δραστηριότητα και προβάλλει στην οθόνη του ειδοποιήσεις και εισερχόμενα sms από το κινητό.

www.kathimerini.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos