Ποιος θα προσλάβει τους απολυμένους του Twitter και του Facebook; -Ο νέος εργοδότης-έκπληξη

20 Νοεμβρίου 2022 14:00

Η JLR θέλει να εμπλουτίσει το εργατικό δυναμικό της με εξειδικευμένο προσωπικό για να αυξήσει τις δυνατότητες της στην αυτόνομη οδήγηση και την τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Όμιλος Jaguar Land Rover δήλωσε πρόσφατα ότι προσπαθεί να προσλάβει εργαζόμενους που έχουν απολυθεί από εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Meta Platforms και το Twitter, για να καλύψουν κενές θέσεις στα τμήματα ψηφιακής τεχνολογίας και μηχανολογίας.

Land Rover Discovery R

 Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να προσλάβει περίπου 800 υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιρλανδία, την Ινδία, την Κίνα και την Ουγγαρία, δήλωσε την περασμένη Παρασκευή στέλεχος της JLR.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τομείς όπως τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης, η τεχνητή νοημοσύνη, η ηλεκτροκίνηση, το λογισμικό τύπου cloud, η μελέτη δεδομένων και πολλούς ακόμα.

Αυτή την εποχή, οι εταιρείες τεχνολογίας μειώνουν το προσωπικό τους και επιβραδύνουν τον ρυθμό προσλήψεων, καθώς αντιμετωπίζουν υψηλότερα επιτόκια και μειωμένες καταναλωτικές δαπάνες από τους πελάτες τους, καθώς και ένα ισχυρό δολάριο.

Range Rover Sport First Edition

Η εταιρεία Meta του Facebook περικόπτει περίπου 11.000 θέσεις εργασίας, στον πρώτο μεγάλο γύρο απολύσεων στην ιστορία της εταιρείας Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ το Twitter με το Elon Musk πια στο τιμόνι, επέβαλε μεγάλες περικοπές και έδειξε την πόρτα της εξόδου σε αρκετούς εργαζόμενους.

Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί η JLR, καθώς οι εργαζόμενοι στον τομέα της τεχνολογίας που θέλει να προσλάβει έχουν δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και την κατασκευή της επόμενης γενιάς ηλεκτρικών αυτοκινήτων της φίρμας.

carandmotor.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos