Κυκλοφόρησε το trailer του GTA 6 και «ρίχνει» το ίντερνετ

05 Δεκεμβρίου 2023 13:38

Η Rockstar Games έκανε την ανατροπή και κυκλοφόρησε τα ξημερώματα το πρώτο trailer του Grand Theft Auto 6, νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού που είχε δώσει με όλη την υφήλιο.

Μία διαρροή πριν από μερικές ώρες ώθησε την Rockstar να δημοσιεύσει επίσημα το trailer παγκοσμίως. Το αρχικό «ραντεβού» είχε δοθεί για τις 5 Δεκεμβρίου στις 16:00 (ώρα Ελλάδος).

Ιστορική στιγμή για τους gamers όλου του κόσμου
Η Rockstar Games μέσα από τις σελίδες της στα social media κυκλοφόρησε το περιβόητο "Trailer 1", το οποίο μας πηγαίνει στην Vice City του σήμερα. «Το trailer μας διέρρευσε οπότε σας παρακαλούμε δείτε το αυθεντικό στο YouTube κανάλι μας», έγραψε η δημιουργός του Grand Theft Auto σε X (πρώην Twitter) και Instagram. Πρόκειται για ιστορική στιγμή για τους gamers οι οποίοι περίμεναν εδώ και 10 χρόνια το νέο παιχνίδι μετά τη κυκλοφορία του GTA V το 2013.

Το trailer 1 που κυκλοφόρησε τα ξημερώματα μετράει ήδη 4,4 εκατ. likes και πάνω από 23 εκατ. προβολές στο YouTube.

{https://www.youtube.com/watch?v=QdBZY2fkU-0}

Μια βόλτα στο Μαϊάμι
Το Trailer 1 μας πηγαίνει βόλτα στην Vice City του σήμερα, με πλάνα από την παραλία, εναέριες λήψεις, με την πανίδα, τη χλωρίδα και όλη την τρέλα και την παρανομία της θρυλικής πόλης. Είναι απίστευτα τα φανταστικά next-gen γραφικά του.

Στο trailer εμφανίζεται και το ζευγάρι των πρωταγωνιστών, James και Lucia, την ώρα που πραγματοποιούν ένοπλη ληστεία. Το τραγούδι "Love is A Long Road" του Tom Petty «ντύνει» το trailer.

Δυστυχώς όμως, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες το 2025.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos