Grand Theft Auto VI: Φρενίτιδα με το τρέιλερ - Πάνω από 100 εκατ. views σε 24 ώρες αλλά… υπομονή έως το '25

07 Δεκεμβρίου 2023 13:51

Πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε λίγο περισσότερο από μία ημέρα έχει το τρέιλερ για την επόμενη έκδοση του Grand Theft Auto, του εξαιρετικά δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού.

{https://www.youtube.com/watch?v=QdBZY2fkU-0&t=10s}

Είναι όμως απλώς η πρόγευση που προκάλεσε αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον, γιατί η έκτη συνέχεια του παιχνιδιού της Rockstar Games είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το 2025, δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά την πέμπτη έκδοση.

Τη φρενίτιδα προκάλεσε η πρόωρη μετάδοση του τρέιλερ. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί (ώρα δυτικής ακτής των ΗΠΑ). Διέρρευσε όμως νωρίτερα και η Rockstar Games αναγκάστηκε να το βγάλει η ίδια στο YouTube, απογοητεύοντας και μέρος από τους εργαζόμενούς της που θα ήθελαν να δουν το τρέιλερ στην ώρα που είχε ανακοινώσει η εταιρεία.

Το τρέιλερ παρουσιάζει μια πρωταγωνίστρια, τη Lucia, με τον συνεργάτη της στη γνώριμη Vice City όπου εκτυλίσσεται το παιχνίδι.

Περισσότερο ίσως θα συζητηθούν τα απίστευτα γραφικά του παιχνιδιού που μάλλον θα «γονατίσουν» τις κονσόλες των παικτών. Η σύγκριση με τα γραφικά από τις πρώτες εκδόσεις είναι τεράστια – αλλά βέβαια έχουν περάσει και 20 χρόνια.

Το τρέιλερ του GTA 6 έσπασε τρία ρεκόρ Γκίνες σε μια ημέρα: έγινε το πιο δημοφιλές τρέιλερ παιχνιδιού στο YouTube με 90.421.491 views, αυτό με τα περισσότερα like σε 24 ώρες με πάνω από 8,9 εκατομμύρια και το πιο επιτυχημένο βίντεο όλων των εποχών στην ιστορία του YouTube στις πρώτες 24 ώρες (εκτός από τραγούδια).

Το ίδιο είχε συμβεί και με το τρέιλερ του GTA 5, που είχε πολλά παρόμοια σκηνικά με το τρέιλερ του GTA 5.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos