Peugeot: Προσθέτει το ChatGPT και «απογειώνει» τον διάλογο των φωνητικών βοηθών με τους οδηγούς

31 Ιανουαρίου 2024 13:51

Η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να μπει άμεσα και στα επιβατικά οχήματα μεγάλων εταιρειών.Τα σχέδια της εταιρείας είναι αυτή η επιλογή να μπει στον στάνταρ εξοπλισμό μέσα στο 2024.

Η Peugeot, σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το ChatGPT για να βελτιώσει τη φωνητική βοηθό στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά της, σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής εταιρείας.

«Θα εισαγάγουμε το Chat GPT σε όλα τα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου του νέου μοντέλου e-3008, και στα μικρά επαγγελματικά οχήματα», δήλωσε ο Jerome Micheron, διευθυντής του product Plan της Peugeot σε επικοινωνία του με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Η Peugeot θα εγκαινιάσει μια πιλοτική έκδοση με το ChatGPT, το οποίο θα συνδέεται με τα συστήματα ελέγχου του οχήματος και θα απαντά σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την πλοήγηση ή και σε γενικού περιεχομένου ερωτήσεις σε πέντε χώρες (Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία). Τα σχέδια της εταιρείας είναι αυτή η επιλογή να μπει στον στάνταρ εξοπλισμό μέσα στο 2024.

Mercedes – Benz και Volkswagen εισαγάγουν επίσης το ChatGPT
Πέρυσι, η Mercedes – Benz προχώρησε σε δοκιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιτρέποντας στους οδηγούς να χρησιμοποιούν το ChatGPT. Η εταιρεία υποστήριξε ότι αυτό θα βοηθήσει τους οδηγούς να λαμβάνουν καλύτερες απαντήσεις για λεπτομέρειες σχετικά με τον προορισμό τους.

Από την πλευρά της, η Volkswagen δήλωσε, νωρίτερα μέσα στο μήνα, ότι ο φωνητικός βοηθός της θα ενσωματώσει το ChatGPT προκειμένου να βελτιωθεί ο «διάλογος» με τους οδηγούς.

economistas.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos