Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών UEFA 2024: Δείτε το doodle της Google

14 Ιουνίου 2024 12:08

Την έναρξη των φάσεων των ομίλων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών της UEFA 2024, γνωστό και ως Euro, «γιορτάζει» το σημερινό Doodle της Google

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2024 θα είναι η 17η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της UEFA, του διεθνούς πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ευρώπης που διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια από την UEFA. Σήμερα, το doodle της Google είναι αφιερωμένο σε αυτό.

Η Γερμανία φιλοξενεί φέτος τη διοργάνωση, που αναμένεται να διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

Το τουρνουά θα περιλαμβάνει 24 ομάδες, με τη Γεωργία και τη Σερβία να είναι οι μόνες που κάνουν το ντεμπούτο τους σε τελικούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε τα πιο ενδιαφέροντα Google Doodle ΕΔΩ

Θα είναι η τρίτη φορά που το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα λάβει χώρα σε γερμανικό έδαφος και η δεύτερη φορά που θα διεξαχθεί στην ενωμένη Γερμανία: η πρώην Δυτική Γερμανία φιλοξένησε την διοργάνωση του 1988 και τέσσερις αγώνες του Euro 2020 διεξήχθησαν στο Μόναχο. Ωστόσο, θα είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθούν αγώνες στο έδαφος της πρώην Ανατολικής Γερμανίας και συγκεκριμένα στην Λειψία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos