Δευτέρα, 28 Μαϊος 2012 - Psts.gr

Το Euro 2012 , ή αλλιώς Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012, είναι το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και θα διεξαχθεί

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εν όψη των κρίσιμων εκλογών της 17ης Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας περιοδεύει στα νησιά του νομού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/5/2012 και ώρα 08:00 μμ στην αίθουσα της Αγροτολέσχης η εκδήλωση - αφιέρωμα προς τιμή και μνήμη στον ήρωα Νικόλαο Στέλλα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, σε διάφορες περιοχές της χώρας, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σημασία και στα αποτελέσματα της επίσκεψής του στην Τουρκία αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο οποίος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης την Κυριακή 27 Μαΐου περιόδευσε σε χωριά της Πάρου και παραβρέθηκε στο ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε προς τιμή του εθνομάρτυρα Νικολάου Στέλλα, στο χωριό Μάρπησσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελέστηκε την Κυριακή 27 Μαΐου το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τον αγωνιστή Νικόλαο Στέλλα στη Μάρπησσα της Πάρου, παρουσία πλήθους κόσμου και με τη συμμετοχή πολλών εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελέστηκε την Κυριακή 27 Μαΐου το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τον αγωνιστή Νικόλαο Στέλλα στη Μάρπησσα της Πάρου, παρουσία πλήθους κόσμου και με τη συμμετοχή πολλών εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Σίφνο, στην Ίο, στην Αντίπαρο και στην Πάρο, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos