Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας: Εκδήλωση – Αφιέρωμα προς τιμή και μνήμη στον ήρωα Νικόλαο Στέλλα

28 Μαϊος 2012 17:23

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/5/2012 και ώρα 08:00 μμ στην αίθουσα της Αγροτολέσχης η εκδήλωση - αφιέρωμα προς τιμή και μνήμη στον ήρωα Νικόλαο Στέλλα.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Ροδόπουλος Κωνσταντίνος ,πρόεδρος του Συνδέσμου Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου , ο οποίος μίλησε για τον Νικόλαο Στέλλα και τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την πολύ ωραία ομιλία του.

Στη συνέχεια η χορωδία του Συλλόγου μας υπό τη διεύθυνση της κ. Ωραίας Πάτκου, η οποία έπαιξε και πιάνο και ευχαριστούμε πολύ, είπε τραγούδια διαφόρων συνθετών , καθώς και το τραγούδι που έχει γραφτεί για το Στέλλα και το έχει διασκευάσει η αείμνηστη δασκάλα της Μάρπησσας Βασιλεία Ασωνίτου – Καφούρου. Ευχαριστούμε επίσης τον κ.Αστέριο Ρήγα που συνόδεψε τη χορωδία με το μπουζούκι του,όλα τα μέλη της χορωδίας για τη συμμετοχή τους καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο κ. Βλαχογιάννη Χρήστο , την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης κ.Τριβυζά Μαρία , τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μάρπησσας κ.Ραγκούση Αντώνη , τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων κ. Πούλιο Νικόλαο καθώς και όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos