Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 - Psts.gr

Οι «προειδοποιητικές επιστολές» σε 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους του μόχθου από το υπουργείο Οικονομικών, με τις οποίες ζητά να τακτοποιήσουν άμεσα τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους στο Δημόσιο, ετοιμάζουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 22:42

ΣΥΡΙΖΑ Πάρου - Αντιπάρου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/03 η Γενική Συνέλευση των μελών της Τοπικής Οργάνωσης Πάρου-Αντιπάρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη σεισμικότητα κατέχοντας την πρώτη θέση στην Ευρώπη και την έκτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 6 Απριλίου θα βρίσκεται στο νησί μας, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα Λ. Φτακλάκη μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάββατο 6 & 13 Απριλίου, Κυριακή 7 & 14 Απριλίου ώρα 20:30

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Θήρας, η Ιερά Μητρόπολη Θήρας και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Θηραίων Πολιτών για την ανέλκυση του ναυαγίου του SEA DIAMOND

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι στόχοι του νέου νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 22:01

Ένεση αισιοδοξίας το νέο «Εμπορικόν»

Το «Εμπορικόν» είναι επισήμως εργοτάξιο. Εδώ και μερικές ημέρες η όψη τού σχεδόν ερειπωμένου κτιρίου της οδού Αιόλου είναι καλυμμένη με τις χαρακτηριστικές πράσινες λινάτσες που σηματοδοτούν τον ερχομό μιας νέας εποχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε εξέλιξη η σύσκεψη Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, με ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ να επιμένουν στον τερματισμό του μέτρου και στην υιοθέτηση του ενιαίου φόρου ακινήτων - Ενοχλημένο το Μαξίμου και για την «εμμονή» Βενιζέλου για ανασχηματισμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos