Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr

Με μια επιστολή που διαβάστηκε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου έκανε γνωστή την παραίτησή του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Ευριπίδης Ακάλεστος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας ,την Δευτέρα 9/9/2013,τέθηκε ως θέμα της ημερήσιας διάταξης –Συζήτηση & προτάσεις για την επίδοση επιστολής του ΟΑΕΕ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την έναρξη, από την 15η Σεπτεμβρίου, της εφαρμογής του νέου αυστηρού πλαισίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία που βρίσκει την εκπαιδευτική κοινότητα σε κατάσταση αναταραχής και ανασφάλειας εξαιτίας των αντιεκπαιδευτικών και αντιλαϊκών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι πλέον γνωστό ότι κάθε χρόνο στις αρχές του Σεπτέμβρη οι κυκλαδίτισσες και οι κυκλαδίτες συναντιούνται στην κεντρική πλατεία του Αρτεμώνα για να ενώσουν την

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2013 - 2014 πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) της Πάρου και της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Διεθνής Οργανισμός είχε ζητήσει εδώ και καιρό τον διορισμό νέας διοίκησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εκτίμηση ότι η τρόικα φέτος δεν θα... καλοπεράσει φέτος ήταν το κεντρικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα προς τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, στον αγιασμό του οποίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Apple ανακοίνωσε και το iPhone 5S, το οποίο διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και θα κοστίζει στην Ευρώπη από 699 ευρώ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos