Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr
Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 01:59

Τα πρώτα 40 μέτρα της κυβέρνησης

Σε σαράντα εξαγγελίες με άμεσο ή βραχυπρόθεσμο -στην πλειονότητά τους- ορίζοντα υλοποίησης εξειδικεύονται οι προγραμματικές δηλώσεις που ανέγνωσε ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα της Κυριακής στη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την στήριξή της στην εθνική προσπάθεια εξέφρασε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μετά το πέρας των προγραμματικών δηλώσεων από τον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ωστόσο τον «βαθύ προβληματισμό» της για το αν θα υπάρξει επιτυχής διαπραγμάτευση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «γενικόλογες κοινοτοπίες χωρίς ψαχνό» κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις που ανέγνωσε ο πρωθυπουργός,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή τη Δευτέρα ο συνθέτης και συγγραφέας Θανάσης Δρίτσας παρουσιάζει έργα του για βιολί και πιάνο με τίτλο «Στον προσωπικό μου άγγελο», στο αμφιθεάτρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τουλάχιστον 22 αιγύπτιοι φίλαθλοι σκοτώθηκαν απόψε στη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν όταν οι δυνάμεις ασφαλείας τους εμπόδισαν να μπουν σ' ένα γήπεδο για να παρακολουθήσουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ευκαιρία να πάρουν μια «γεύση» από τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες στην ευρωπαϊκή αγορά, έδωσε και φέτος η Samsung σε δημοσιογράφους από όλη τη «Γηραιά Ήπειρο» με το Samsung European Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Και ξαφνικά η σόουμπιζ της Αυστραλίας βάφτηκε στα... γαλανόλευκα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη διαδήλωση στη Σουηδία του ισλαμοφοβικού κινήματος Pegida που γεννήθηκε τον Οκτώβριο στη Γερμανία, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα, στο κέντρο του Μάλμε (νότια Σουηδία), ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos