Σάββατο, 30 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 04/06/2015 και ώρα 11:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα τα ξημερώματα Σαββάτου 30 Μαΐου 2015 και περί Ω/03:39 περίπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε τρία (3) μοτοποδήλατα και μια εγκαταλελειμμένη οικία, επί της οδού Ευριπίδου στην Ερμούπολη της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, ώρα 13:00-15:00, το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου οργανώνει ενημερωτική δράση με θέμα το έλος του Πανόρμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 26-05-2015 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Αντιπάρου, ξεκίνησε με την παρουσία του μοναδικού Λιμενικού Υπαλλήλου που βρίσκεται στο νησί, Μαρινατου Αναστασίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιμαντική Ενότητα Μητροπόλεως. Ενορία Αγίου Αντωνίου ΠαροικίαςΣάββατο, 13 Ιουνίου: 20.00 Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Αντωνίου, Παροικιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι ένα τόσο καλά κρυμμένο μυστικό, που ούτε και οι πιο παθιασμένοι flâneurs δεν το ξέρουν. Οι χώροι της Γαλλικής Σχολής στην Αθήνα έχουν ανοίξει ελάχιστες φορές στο ευρύ κοινό από τα τέλη του 19ου αιώνα. Είναι ένα επιστημονικό «άβατο» που έχει φιλοξενήσει, σποραδικά, μονάχα τον εορτασμό της 14ης Ιουλίου, εθνικής εορτής της Γαλλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Ρωσίδας τουρίστριας η οποία ανάνηψε ύστερα από ανακοπή που υπέστη χθες το πρωί, μετά την πτώση κεραυνού στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσφορία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, φέρεται να έχει προκαλέσει η επιλογή της Ελενας Παναρίτη για την θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στην θέση του Θάνου Κατσάμπα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία οικονομική επιλογή δίνει η Fiio στους μουσικόφιλους και στην Ελλάδα, ώστε να μπορούν να απολαύσουν ήχο υψηλής ανάλυσης (hi-res audio) από ένα φορητό music player που δεν θα τους κοστίσει ακριβά. Ο λόγος για το X1, ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της κινεζικής εταιρείας, που πωλείται 155 ευρώ και υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων hi-res audio – δηλαδή ψηφιακών αρχείων στα οποία ο ήχος έχει καταγραφεί με πολύ μεγαλύτερη πιστότητα συγκριτικά με τα MP3 ή το φορμά των cd. Μια διαφορά που το Χ1 αναδεικνύει και με το παραπάνω, αποδίδοντας κάθε είδους μουσική με ποιότητα που πλησιάζει πολύ περισσότερο στην αυθεντική της ηχογράφηση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι το κόμμα του, η Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP), ο μεγαλύτερος πολιτικός σχηματισμός της δεξιάς αντιπολίτευσης της χώρας, αλλάζει ονομασία και θα αποκαλείται στο εξής«Οι Ρεπουμπλικάνοι» (Les Républicains), προβαίνοντας σε μια πρώτη κίνηση αλλαγής της εικόνας του κόμματος και προετοιμασίας ενόψει της μάχης των προεδρικών εκλογών του 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos