Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 43χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των εντατικών αλιευτικών ελέγχων που διενεργήθηκαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάρου, απογευματινές ώρες χθες, εντοπίστηκε ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ σκάφος, εντός του οποίου ανευρέθη πλεονάζουσα ποσότητα αλιεύματος του είδους «ολοθούριου» (HOLOTHURIA SPP), δύο χιλιάδων επτακοσίων ογδόντα οκτώ (2.788) ατόμων, ποσότητα μεγαλύτερης της επιτρεπόμενης των τετρακοσίων (400) ατόμων, η οποία κατασχέθηκε και επεστράφη στη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες με τις πιο γνωστές να είναι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 Πανελλαδική Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11:00 το πρωί, έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

 

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεσημέρι της Κυριακής 17-2-2019 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων ‘ΟΡΦΕΑΣ’ στην Καλλιθέα, με επιτυχία ο ετήσιος χορός μας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώνουμε το Δήμο και τους πολίτες της Πάρου ότι όλοι οι χώροι φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς που λειτουργούν με την φροντίδα των φιλοζωικών Συλλόγων του νησιού PAWS και ΦΕΠ έχουν εξαντληθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 19-02-2019 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 57χρονος αλλοδαπός και τρεις ημεδαποί ηλικίας 39, 44 και 44 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΜΕ Πάρου - Αντιπάρου καταγγέλλει απερίφραστα την επίθεση στον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας και Φούρνων και νυν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνικές απάτες: Κάποια τηλεφωνήματα κοστίζουν ακριβά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της 18/2/2019, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, εισηγήθηκε την ανάθεση σε ιδιώτη συγκεκριμένων έργων καθαριότητας στο νησί μας, έχοντας ως δεδομένο ότι το κράτος τα τελευταία χρόνια εγκρίνει τους μισούς περίπου από τους εποχιακούς υπαλλήλους που χρειαζόμαστε το καλοκαίρι, αριθμός που δεν επαρκεί λόγω της σημαντικής αύξησης των επισκεπτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos