Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Προς τα μέλη του Συλλόγου και τους κατοίκους των Καμαρών,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 19:28

Ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κάρπαθο

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής ανοιχτά της Καρπάθου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου – Αντιπάρου μας προσκαλεί σε εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση -με σημαντικά και πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία- στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, με θέμα την ανάγκη εκπόνησης στρατηγικού σχεδίου για την Σαντορίνη, ώστε να αντιμετωπιστούν φαινόμενα όπως ο υπερτουρισμός και η έλλειψη υποδομών, έδωσε ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν χθες το μεσημέρι ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τον περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη με σκοπό την ένωση των δυνάμεων τους για την ελάττωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 19:01

To Μάιο τρέχουμε και ζούμε το “Amorgos Trail Challenge”

Υπάρχουν αγώνες trail που πηγαίνεις απλά για να τους τρέξεις ή να τους περπατήσεις, υπάρχει και το “Amorgos Trail Challenge” που πηγαίνεις για να το ζήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε από τον Δήμο Πάρου και την ομάδα μελετητών της Εταιρίας «ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ», στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της επταμηνιαίαςαποτίμησης και του προγραμματισμού του κυβερνητικού έργου στον αθλητισμό, κατά τη χτεσινή συνάντηση του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 13-02-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 18:41

Αλλαγή δρομολογίου πλοίου Πρέβελης

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της 24ωρης απεργίας, μέρους των Ναυτεργατικών Σωματείων της Π.Ν.Ο, την Τρίτη 18/02/2020, το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ τροποποιεί την αναχώρηση του από το λιμένα του Πειραιά ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos