Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Συνεχίζονται οι οδομαχίες στην Λέσβο ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και συγκεντρωμένους πολίτες που αντιδρούν στις κλειστές δομές για το μεταναστευτικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκρεμεί η απάντηση από το Ινστιτούτο Παστέρ για τον άνδρα με ύποπτα συμπτώματα, που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, και μεταφέρθηκε από το σπίτι του στον Πειραιά, στο «Αττικόν» 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική ενίσχυση για την ποιοτική και ποσοτική επάρκεια ύδατος στο Δήμο Τήνου δίνει η τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 152669/27-04-2018 απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία παρατείνεται η χρηματοδότηση του εν λόγω Δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα συνηθισμένο φάρμακο κατά της ελονοσίας, η χλωροκίνη, ενδέχεται να είναι αποτελεσματικό κατά της επιδημίας που έχει επιφέρει ο κορονoϊός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την περσινή «γκάφα» του κολοσσού, όταν «πιάστηκε» στα πράσα να υποκλέπτει συνομιλίες χρηστών χωρίς την έγκρισή τους, προχωρά σε μία… έξυπνη και νόμιμη κίνηση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποιεί ότι ο ιός μπορεί να εξελιχθεί στην «ασθένεια Χ» προκαλώντας έως και 80 εκατ. θανάτους παγκοσμίως - Ενα αντιικό φάρμακο φέρεται να έχει αποτελέσματα σε ασθενείς σύμφωνα με κλινικές δοκιμές όπως ανακοίνωσε ο ΠΟΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυελλώδεις άνεμοι το σκηνικό του καιρού της Πέμπτης, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με θέμα την σοβαρή υποστελέχωση του ΔΕΔΔΗΕ Πάρου-Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπορεί οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και οι άνθρωποι της ΔΟΕ να έκαναν καθησυχαστικές δηλώσεις ενόψει “Τόκιο 2020”, λόγω του κορονοϊού, αλλά πλέον ακούστηκε και η αντίθετη άποψη, που… κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και κάνει λόγο ακόμα και για ακύρωση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικές αλλαγές στην ταχυδρομική εξυπηρέτηση, προς όφελος των πελατών τους, ανακοινώνουν σήμερα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με την εφαρμογή της νέας εμπορικής και τιμολογιακής πολιτικής τους που εισάγει καινοτόμα προϊόντα, απλοποιεί τη διαδικασία τιμολόγησης και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos