Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Έναν χρήσιμο οδηγό για την εποχική γρίπη και τον αντιγριπικό εμβολιασμό, εξέδωσε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με 38χρονη έγκυο που πέθανε «χτυπημένη» από κορονοϊό, αφού νοσηλεύθηκε διασωληνωμένη στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πρόλαβε και έκανε καισαρική με τους γιατρούς να παίρνουν το μωρό στην 32η εβδομάδα κύησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανανέωση των αδειών οδήγησης μέχρι το τέλος της χρονιάς, με κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής, ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, στην ομιλία του σε εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας, για τον απολογισμό του έργου της Περιφέρειας κατά την διετία 2019-2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσα δήλωσαν Θεοδωρίδου και Θεμιστοκλέους - Την Τρίτη αναμένονται οι αποφάσεις της Επιτροπής Εμβολιασμών για την αναμνηστική δόση στους κάτω των 50 ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση προθεσμιών για τη συλλογή δηλώσεων ακίνητης περιουσίας στο Κτηματολόγιο σε Κυκλάδες και Κρήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕ Πάρου με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά επί του Πανσιφναικού. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον γυμναστή Βασίλη Ανδριέλλο, λόγω ενός μικρού προσωπικού προβλήματος του Γ. Μοστράτου, δεν δυσκολεύθηκε να υποτάξει την αντίσταση του Πανσιφναικού με 4-0.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.449 , εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Master Class επιστρέφει και φέτος στο Θέατρο Παλλάς. Το έργο του αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, η παράσταση – φαινόμενο που έχει αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς, θα συνεχίσει το ταξίδι της για 4η χρονιά, αυτή τη φορά στο ιστορικό Θέατρο Παλλάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ταινία Bella της Θέλγιας Πετράκη, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Δράμας, είναι υποψήφια για Καλύτερη Ευρωπαϊκή Ταινία Μικρού Μήκους. Ειδικότερα, είναι ανάμεσα στις πέντε υποψήφιες ταινίες για το βραβείο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου στα 34α Ευρωπαϊκά Κινηματογραφικά Βραβεία, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos