Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δείξει στην Ασημίνα ότι η φυγή στο Παρίσι είναι η καλύτερη λύση παρά το εξώδικο της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες

Κατηγορία LIFESTYLE

Έκτακτο σχέδιο για την αντιμετώπιση του χειρότερου σεναρίου, από την επέλαση της πανδημίας στην Αττική, έχουν εκπονήσει οι υγειονομικές αρχές, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ – καρέ η άγρια επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 25, 31, 44, 21, 10 και Τζόκερ ο αριθμός 11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι θλιβερές εικόνες βίας πρέπει να είναι οι τελευταίες δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε μήνυμά του για τα επεισόδια και τον τραυματισμό αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομόθυμη είναι η καταδίκη από τα πολιτικά κόμματα για τα  επεισόδια στην Νέα Σμύρνη που είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό του νεαρού από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (07.03.2021), στην κεντρική πλατεία της περιοχής. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άτομα με κράνη ενσωματώθηκαν στη συγκέντρωση των πολιτών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης - Φωτιές σε κάδους και επεισόδια κοντά στο αστυνομικό τμήμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Νέα Σμύρνη έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος ενώ επικρατεί θυμός για τα περιστατικά αστυνομικής βίας που έχουν σημειωθεί στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos