Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι μάλλον θα κάνουμε Πάσχα με μάσκες και αποστάσεις ενώ έκρινε ότι θα είναι δύσκολο να κάνουμε Πάσχα στο χωριό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήγει αύριο η προθεσμία για το πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας στο ψηφιακό μάρκετινγκ του ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τεράστια ζήτηση για μάσκες προστασίας από την έναρξη της πανδημίας εκτόξευσε την παγκόσμια παραγωγή μασκών μιας χρήσης, που όμως, συνιστούν τεράστια απειλή για το περιβάλλον, όπως επισημαίνουν ειδικοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε τις τελικές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2021, με την τελετή απονομής να έχει οριστεί την 25η Απριλίου του 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες είναι ξεχωριστό. Οι εξελίξεις στο Διαφάνι είναι απρόβλεπτες. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η χώρα δεν έχει καταγράψει κανένα κρούσμα εγχώριας μετάδοσης Covid-19 για εβδομάδες και κατάφερε να κρατήσει μακριά τις νέες μεταλλάξεις, χωρίς να κλείσει τα σύνορα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη ανησυχία εκφράζεται από Συλλογικούς φορείς, ενόψει της τουριστικής σεζόν, για ζητήματα που αφορούν στο νησί της Πάρου, με επιστολές που απέστειλαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαρά Δευτέρα. Η πρώτη μέρα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η ώρα της σωματική και πνευματικής κάθαρσης των χριστιανών με την οποία ξεκινά η μεγάλη νηστεία που φτάνει μέχρι το Άγιο Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το εμβόλιο της AstraZeneca καθώς μετά τη Γερμανία ανέστειλαν τη χρήση του η Γαλλία και η Ιταλία…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos