Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Τον μεγαλύτερο αγώνα για τη ζωή του καθώς τις τελευταίες ώρες επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του δίνει ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, Εφραίμ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα δροσιστικό, τέλειο απεριτίφ με πορτοκαλί χρώμα, υπέροχο και φωτεινό σαν τον καλοκαιρινό ήλιο της Πάρου, είναι ικανό να «ταξιδέψει» μαγευτικές εικόνες από τοπία του νησιού παντού στον κόσμο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τις 158 ψήφους της ΝΔ πέρασε πριν από λίγο στη Βουλή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κάθε φέτος και καλύτερα ίσχυε στις αφίξεις επισκεπτών στο λιμάνι της Πάρου μέχρι το 2019, χρονιά κατά την οποία ο τουρισμός «απογειώθηκε» στο νησί κατόπιν ετών σταδιακής ανόδου όταν η δεκαετής οικονομική κρίση έδειχνε βαθμιαία να πνέει τα λοίσθια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη βράβευσή της με 4 βραβεία στα Health & Safety Awards 2021 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γεωγραφική κατανομή στην υπόλοιπη Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 549, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος του γερμανικού κλάδου του μεγαλύτερου τουριστικού γκρουπ παγκοσμίως δήλωσε ότι η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των χωρών με κρατήσεις υψηλότερες από εκείνες του 2019, που ήταν μία χρονιά - ρεκόρ 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απευθείας από το Παρίσι οι προσκλήσεις στους 70 Έλληνες προσκεκλημένους 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για τομή στον τομέα της αντιπυρικής προστασίας στη χώρα μας και πρότυπη δουλειά, μακριά από «εκ των υστέρων μεμψιμοιρία» και για να προλάβουμε νέες τραγωδίες, χαρακτήρισε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos