Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Η περιπέτεια της αναπληρώτριας δασκάλας στη Μύκονο που της ζητουσαν 600 ευρώ για 20 τμ, χωρια τους λογαριασμούς νερού και ρεύματος, είχε αίσιο τέλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ στις 11 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 7.00 μμ, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα επίσημα κριτήρια και οι δικαιούχοι για το επίδομα ακρίβειας των 250 ευρώ που θα δοθεί σε χαμηλοσυνταξιούχους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες περιλαμβάνονται στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Σύρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2” Ν.Π. 10764, για περιστατικό δυσλειτουργίας στον μηχανισμό άπαρσης της αριστερής άγκυρας κατά την διαδικασία απόπλου του, για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 15:19

Over στον… Θεό και άσος στο 3.85

Γράφει ο Κωστής Μητσέας για το Foxbet

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Olympic Yacht Show 2022, στο οποίο συμμετέχουν και φέτος κορυφαίοι οίκοι και κατασκευαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αναμέτρηση Μίλαν – Γιουβέντους ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μία πολύ σημαντική Πολιτιστική, Καλλιτεχνική και Εκπαιδευτική εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια του 40ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2022 στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι, στην Σπηλιά του Καραισκάκη, στην Λίμνη Πλαστήρα, στο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 14:56

Στοίχημα: Η παράδοση "δείχνει" Μπάγερν

Πολλές επιλογές για στοίχημα δίνει το κουπόνι του Σαββάτου (08/10). Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις για εμπορικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φαίνεται πως βρέθηκε τελικά το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό» του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos