Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 25, 30, 35, 44 και Τζόκερ το 14.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο, ενώ για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών 2021 για μη μισθωτούς ασφαλισμένους με παράλληλη μισθωτή απασχόληση 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Πεποίθηση μας είναι, ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που θα έχουν πρόσβαση στα χρήματα των φορολογουμένων, δεν μπορεί να είναι Μέσα χωρίς ταυτότητα, δεν μπορεί να είναι επιχειρήσεις φαντάσματα», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Οικονόμου.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια όμορφη, γιορτινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου στο λιμανάκι του Αμπελά, υπό τη διοργάνωση του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελά και την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια, το Stiff Person Syndrome.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο άνθρωποι πέθαναν σήμερα έπειτα από λοιμώξεις του αναπνευστικού με βακτήριο του στρεπτόκοκκου Α στην Ισπανία, όπου οι Αρχές ανακοίνωσαν μια μελέτη για πιθανή αύξηση των σοβαρών κρουσμάτων έπειτα από αυτά που παρατηρήθηκαν στη Γαλλία και τη Βρετανία πρόσφατα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Πάρου στολίστηκε για την υποδοχή της πιο λαμπερής γιορτής του χρόνου. Ωστόσο κάποια σπίτια ή καταστήματα είναι από μόνα τους… φωτεινά και υπέρλαμπρα Χριστούγεννα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 15 έχει σκαρφαλώσει ο αριθμός των παιδιών που έχουν πεθάνει από στρεπτόκοκκο Α στη Βρετανία. Η εξάπλωση του βακτηρίου στη χώρα είναι ραγδαία, λαμβάνοντας διαστάσεις επιδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σκληρή σύγκρουση εξελίχθηκε η συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την ΕΥΠ με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αντιπαρατίθενται σε υψηλούς τόνους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos