Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Αυτή η συνταγή για κέικ φράουλα είναι πεντανόστιμη και το αποτέλεσμα αφράτο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο δημοφιλής ηθοποιός παντρεύτηκε στο Κορωπί την αγαπημένη του, Γεωργία Κρασσά, και βάφτισαν τον γιο τους, Αχιλλέα

Κατηγορία LIFESTYLE

Από το εξωτερικό έχει έρθει και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων που επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα. Μονιμοποιείται κάθε Πέμπτη η ενημέρωση για τα κρούσματα της νόσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακό το ποσοστό ανόδου συγκριτικά με το 2019

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρειάστηκε να διανύσει 13.578 χλμ ή 8.432 μίλια ένας 34χρονος, από την Αυστραλία μέχρι την χώρα μας και συγκεκριμένα μέχρι το νησί της Ιου, προκειμένου να ανακαλύψει ότι είχε πέσει θύμα επιτήδειων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα Κατάπολων ν. Αμοργού, στον λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ” Ν.Ν. 62, 58χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 11 Ιουνίου 2022 (ώρα 09:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και δυο αγνοούνται, από πτώση ελικοπτέρου στην κεντρική Ιταλία. Το ελικόπτερο κατέπεσε σε ορεινή περιοχή των Απενίνων, η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιφερειών της Τοσκάνης και της Εμίλια Ρομάνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα φωτοκαταλυτική επίστρωση με ειδικό επίχρισμα (μπογιά), η οποία είναι η μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο που συνδυάζει αντιρρυπαντικές, βακτηριοκτόνες και αντιδιαβρωτικές ιδιότητες εφαρμόστηκε δωρεάν στη 2η ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) από την εταιρεία «PCNano materials», που αποτελεί spin off του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos