Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Απίστευτο μπορεί να ακούγεται και όμως είναι αληθινό: Γατάκι στις ΗΠΑ έχει γεννηθεί με τρία μάτια, το τρίτο μάλιστα είναι κρυμμένο και δεν φαίνεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ανεπανάληπτο, ποιοτικό μουσικό «ταξίδι» έζησαν στην Αντίπαρο όσοι βρέθηκαν στη συναυλία του εξαιρετικού ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αντιπάρου, το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα πρότυπα των μικρών αεροδρομίων θα κατασκευαστεί ο νέος σταθμός των ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα που θα συνενώσει τις υπηρεσίες των δύο υφιστάμενων σταθμών, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία στο επιβατικό κοινό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με άκρως θετικά σχόλια αναφέρονται οι Financial Times, στον τερματισμό της ενισχυμένης εποπτείας της ελληνικής οικονομίας, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος της κρίσης χρέους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο επιστολή της εταιρείας «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΑΡΟΥ» με ημερομηνία 26-07-2022 απευθυνόμενη προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και τον Δήμο Πάρου με την οποία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αγοράσει το ακίνητο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεικίνητος στη σκηνή της live εμφάνισής του στο Deck Paros Festival στη Νάουσα ο Πάνος Μουζουράκης, «παιχνιδιάρης» με την κάμερα του psts.gr κατά τη συνέντευξη του μετά τη συναυλία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ έχουν αποκτήσει μαζί δύο όμορφες κόρες, τη Δανάη και τη Νεφέλη. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρόγραμμα του θρησκευτικού εορτασμού της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής, τη Δευτέρα 15 Αυγούστου είναι το εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αρχαία ελληνική λύρα, υπήρξε το «εθνικό» όργανο των αρχαίων Ελλήνων για περισσότερο από μια χιλιετία. Παρότι χάθηκε για πάνω από 1.600 χρόνια, επηρέασε τη μουσική δημιουργία στην Ευρώπη καθώς και στην Εγγύς Ανατολή.Σήμερα, διεκδικεί τη θέση της στο πάνθεον των παραδοσιακών οργάνων της Ελλάδας.Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Πάρου σας προσκαλεί σε μία ονειρική βραδιά, κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, για να ταξιδέψουμε με τους μαγικούς ήχους των χορδών της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos