×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 - Psts.gr

Χορός, κέφι, ζωντάνια, τραγούδι, πανηγυρικό κλίμα, με επίκεντρο την κουρσάρικη βραδιά στη Νάουσα το βράδυ της 23ης Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 14:30

Συλλήψεις στη Σύρο

Στις 23-08-2013 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης ένας 37χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 14:27

Η Πινακοθήκη δεν θα μείνει «γιαπί»

Αποφασισμένη να δώσει λύση στο πρόβλημα με τα υπόγεια ύδατα η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού. Το κόστος δεν έχει υπολογιστεί επισήμως, αλλά δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 14:23

Σπριντ 20 ημερών για να κλείσουν μέτωπα

Με τη γνωστή ρήση ότι «η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας είναι αυτή λίγο πριν ξημερώσει», αντιμετωπίζουν κυβερνητικά στελέχη τα μέτωπα τα οποία θα κληθεί να διαχειριστεί ο κ. Σαμαράς με το τέλος της θερινής ραστώνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευνοϊκή ποινική μεταχείριση των υποδίκων και κατηγορουμένων για οικονομικά σκάνδαλα και υποθέσεις κρατικής διαφθοράς, εφόσον επιστρέψουν το ολικό ποσό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό εισροής υδάτων στο Α/Κ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Χ.389,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, η Λιμενική αρχή Πάρου για περιστατικό συμπλοκής μεταξύ τριών (03) αλλοδαπών επί του προβλήτα αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών αναψυχής στη Νάουσα ν. Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos