Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου σας ενημερώνει ότι την 4/11/2016 στη Νάουσα, προσήλθαν σε συνεδρίαση τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου την 30/10/2016 και κατόπιν ψηφοφορίας εκλέχθηκαν ως εξής:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δεν ανέδειξε νικητή η πρώτη κατηγορία του Τζόκερ της Κυριακής. Νέο Τζακ Ποτ αναμένεται να προκαλέσει νέο πανικό στους παίκτες του Τζόκερ, καθώς οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας της επόμενης κλήρωσης θα μοιραστούν περισσότερα από 13.500.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ιλιγγιώδες ποσό διαμορφώθηκε ύστερα από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σπάνιο αυτό φαινόμενο του υδρστρόβιλου κατάγραψε η Αντωνία Ζάρπα σε βίντεο και τον μοιράστηκε με φίλους της στο διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ αύριο στις Κυκλάδες θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις από το απόγευμα και από τα δυτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τέλη κυκλοφορίας που θα κληθούν πληρώσουν οι πολίτες μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν περί τις 15 Νοεμβρίου οπου και θα μπορουν οι πολιτες να τα εκτυπωσουν απο την ειδικη εφαρμογη του taxisnet.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρόγραμμα χειμερινής περιόδου που παρατίθεται παρακάτω αφορά την χρονική περίοδο από 30 Οκτωβρίου έως 25 Μαρτίου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Ν. 53, 26χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάτμου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΔΕΛΦΙΝΙ'' Ν. Λέρου 56, 14χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου έχει την τιμή να φιλοξενεί το χορευτικό του Φάρου Τυφλών Ελλάδος και σας προσκαλεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 19:30 στην Αίθουσα ΑΜΕΣ Νηρέα, σε μία χορευτική παράσταση "διαφορετική" από τις συνηθισμένες!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos