Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Από το Σάββατο 12 έως και τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου θα βρίσκεται κοντά μας το Κλιμάκιο Αιμοληψιών του Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Κωμιακή της Νάξου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Κωμιακή της Νάξου 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά -που καίει ανεξέλεγκτα μέχρι τώρα- ξέσπασε το απόγευμα περίπου στις 6:00 στην περιοχή Μαυροβούνι της Κορωνίδας Νάξου. Στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη και οι νότιοι άνεμοι πνέουν με ένταση 9-10 μποφόρ με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΜΕ Α΄ Κυκλάδων από την πρώτη στιγμή αντέδρασε στην πολιτική περικοπών του υπουργείου που φέτος οδήγησε στην αναστολή λειτουργίας πολλών τμημάτων στα ΕΠΑΛ των νησιών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ για την Τετάρτη 9/11 προβλέπονται στις Κυκλάδες:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξανόμενα βαίνουν τα κρούσματα επιθέσεων μέσω ransomware προγραμμάτων, που κρυπτογραφούν τα αρχεία του θύματος και απαιτούν λύτρα σε αντάλλαγμα για την αποκρυπτογράφησή τους. Ο αριθμός των χρηστών του Διαδικτύου, που αντιμετώπισε ransomware προγράμματα κρυπτογράφησης, υπερδιπλασιάστηκε κατά το 3ο τρίμηνο 2016, αγγίζοντας τα 821.865 άτομα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δείτε ποιες ελληνικές επιχειρήσεις ξεχώρισαν για τη φετινή στον κατάλογο της Icap.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γρήγορη, συνεπής, ασφαλής και άνετη ενδοκυκλαδική σύνδεση, ένα ζητούμενο που εδώ και πολλά χρόνια αποτελούσε δίκαιο διακαή πόθο των περισσότερων Κυκλαδιτών, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα μέσα στο καλοκαίρι του 2017!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η ανομβρία ευρύτερα στα νησιά των Κυκλάδων αλλά και στην Πάρο, όπου παρατηρείται το φαινόμενο Νοέμβριο μήνα, τα πηγάδια να αδειάζουν αντί να γεμίζουν νερό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos