Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

«Με νέο εμπαιγμό και εκβιασμό επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη αγανάκτηση του λαού των νησιών του Αιγαίου και να αποσπάσει την ανοχή του στην συνεχιζόμενη φορολογική του εξόντωση και στην επικίνδυνη πολιτική που συνδιαμόρφωσε με την ΕΕ για το προσφυγικό ζήτημα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάτρης των ελληνικών θαλασσών φαίνεται πως είναι το διάσημο μοντέλο, τραγουδίστρια, DJ, συγγραφέας βιβλίων, καθώς και τηλεοπτική παρουσιάστρια Πάρις Χίλτον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίδυμες εκρήξεις συγκλόνισαν αργά το βράδυ του Σαββάτου την Κωνσταντινούπολη, αφήνοντας πίσω τους τουλάχιστον 15 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Η τουρκική κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει επίσημα τον δραματικό απολογισμό, κάνοντας λόγο μόνο για τραυματίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την αναστολή της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, νέα έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προγραμματίστηκαν άμεσα για την εξυπηρέτηση των μεταφορών και της μετακίνησης του επιβατικού κοινού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καρκίνος φαίνεται πως «προτιμά» κάποιες περιοχές της Ελλάδας περισσότερο από κάποιες άλλες...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας και η "Θεατρική Παιδική Συντροφιά Νάουσας" σας προσκαλούν στη χριστουγεννιάτικη θεατρική τους παράσταση με τίτλο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά την πληροφόρηση ότι η αεροπορική εταιρεία Sky Express προγραμμάτισε έκτακτη πτήση για τη δωρεάν μεταφορά 28 μαθητών του Λυκείου Τραγαίας και των 2 συνοδών τους, που είχαν αποκλειστεί στην Αθήνα λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την πράξη αυτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πλούσιο» το σημερινό πρόγραμμα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, από Αυστρία, Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική επιλογή από το «μενού».

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 Την 09-12-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30, 34 και 37 ετών γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επιπρόσθετα, ο 30χρονος κατηγορείται για παράνομη διαμονή και εργασία στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos