Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη Νίσυρο και τις εξαγγελίες που έγιναν από το μικρό νησί των Δωδεκανήσων, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την έναρξη λειτουργίας του Χ.Υ.Τ.Α. Νάξου, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καλεί και πάλι όλους τους δημότες να μην μεταφέρουν στο χώρο του Χ.Υ.Τ.Α. προϊόντα εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (μπάζα) ή κλαδιά, ξύλα, καλάμια ή ομοειδή και ογκώδη άλλα υλικά. Ο Χ.Υ.Τ.Α. θα δέχεται μόνο μη επικίνδυνα οικιακά και προσομοιάζοντα προς αυτά στερεά απόβλητα, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κατάλογο αποβλήτων ΕΚΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και όμως αυτή η τροφή κάνει θαύματα. Οι Ρωμαίοι την αποκαλούσαν «φάρμακο του φτωχού».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού μενού της σημερινής ημέρας, στο οποίο ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο της Πάρου στις 2/12/2016, στις 11:30 π.μ., μετά από κάλεσμα του Δημάρχου, κ. Μάρκου Κωβαίου, για ενημέρωση του Συλλόγου μας και του Διευθυντή του Γυμνασίου για το θέμα του οικοπέδου του Γυμνασίου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-12-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -7- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 28 έως 40 ετών καθώς και 42χρονος υπήκοος Πολωνίας γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει δημοπρασία στα πλαίσια Συνοπτικού διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 117 του Ν.4412/2016, κατά την ανοικτή διαδικασία με σφραγισμένες προσφορές, με το σύστημα του ενιαίου ποσοστού έκπτωσης του άρθρου 125 του Ν. 4412/2016 (Δημόσιες Συμβάσεις Έργων , Προμηθειών και Υπηρεσιών), για την ανάδειξη Αναδόχου εκτέλεσης του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Τuttofood 2017, που διεξάγεται, από 8 έως 11 Μαΐου 2017 στο Μιλάνο στην Ιταλία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιλώντας σε διάλεξη του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας με θέμα «HPV στην νεαρή ηλικία» ο κ Κρεατσάς τόνισε ότι « το εμβόλιο προσφέρει απόλυτη προστασία και δεν έχει καμία παρενέργεια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos