Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Ως απαρέδεκτη, απαξιωτική, διχαστική και προσβλητική για το σύνολο των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου κατήγγειλε σήμερα την τροπολογία της κυβέρνησης περί αναστολής της αύξησης των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με εξαίρεση τη Ρόδο και την Κάρπαθο, ενόψει της συζήτησης και ψήφισης της τροπολογίας στη Βουλή, το απόγευμα της Τετάρτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 19-12-2016 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, -3- ημεδαποί ηλικίας 35, 43 και 48 ετών, καθώς και -4- υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας από 31 έως 48 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα Πιστοποιημένα (από ERC & NAEMT) Σεμινάρια BLS / AED (Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή) και B-con (Ελέγχου αιμορραγίας και Διαχείρισης αεραγωγού), που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου 2016 στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιμη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τις αναμετρήσεις σε Γερμανία και Ιταλία να κλέβουν την παράσταση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχετικά με κακόβουλη ανάρτηση στο διαδίκτυο που προκάλεσε μεγάλο αριθμό κλήσεων στον αριθμό 199 του Πυροσβεστικού Σώματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων ανακοινώνεται ότι στο ΦΕΚ Β3974/τ.Β/12-12-2016 δημοσιεύτηκε η απόφαση αριθ. 74919/4049/16 με θέμα: «Τροποποίηση της υπ’ αρ. 28366/2098/06 (B΄441//11-4-2006) Υ.Α. “Ταξινόμηση ορισμένων κατηγοριών μεταχειρισμένων οχημάτων με συστήματα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση”».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 08:03 το πρωί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι πολιτική βούληση της κυβέρνησης έως το 2019 που θα γίνουν οι εκλογές, να έχουν δρομολογηθεί τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η περιφέρεια της Κρήτης, και συγκεκριμένα ο βόρειος οδικός άξονας αλλά και να αποκτήσει η Κρήτη ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Μεσογείου στο Καστέλι, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν ένα θέμα είναι εξακριβωμένα ψεύτικο, οι χρήστες θα βλέπουν στην «είδηση» μια ειδοποίηση πως το θέμα έχει «καταρριφθεί»

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επιμελώς... αμελής στις κινήσεις που έκανε στην υπόθεση Ταπί, χρεώνοντας το Δημόσιο με 400 εκατομμύρια ευρώ την εποχή που ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, κρίθηκε από το Δικαστήριο της Δημοκρατίας (CJR) η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos