Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της Πάρου που είναι λάτρεις της θάλασσας, γνωρίζουν καλά, ότι οι πολλές αμμώδεις, κατά κύριο λόγο απάνεμες και κρυστάλλινης καθαρότητας παραλίες του νησιού, είναι πανέμορφες και προσφέρουν απολαυστικές εμπειρίες κολύμβησης και ξεκούρασης στα γαλάζια νερά τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους διαγωνισμούς τραγουδιού της Eurovision φαίνεται να τα έχουμε δει όλα! Ευφάνταστες τεχνολογικά σκηνικές παρουσίες, ανατρεπτικό χιούμορ που ειρωνεύεται ακόμα και τον ίδιο τον διαγωνισμό, ενδυματολογικές επιλογές βγαλμένες από παραμύθι ή το μέλλον, τρανσέξουαλ ερμηνευτές, ροκ «τέρατα», υποτονικές μπαλάντες ή φολκλόρ τραγουδιστικές επιλογές, στα αγγλικά ή στις εθνικές γλώσσες των χωρών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια έξυπνη πόλη δεν αρκεί να είναι έξυπνη, πρέπει και να φαίνεται έξυπνη...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον φετινό Μάιο, ξεκινά η διαδικασία επιλογής παιδιών που θα εγγραφούν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για το έτος 2017 – 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνονται έως τις 20 Μαίου οι εγγραφές για το Πρόγραμμα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ)" , 450 ωρών διδασκαλίας , των προγραμμάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες, όταν σήκωσαν τα δίχτυα τους, στην Σέριφο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το πρωί 11 φουσκωτά άναψαν τις μηχανές τους στο Λαγονήσι με προορισμό επτά νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις ήταν οι κατηγορούμενοι οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε δίκη για την υπόθεση «ατασθαλιών» στο Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασσυλογικοί αγώνες Παμπάιδων - Παγκορασίδων και Αναπτυξιακοί Αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας Πάρου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο πολιτιστικός σύλλογος “Αντίπαρος εν πλω”, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου, συνέβαλε ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του δημοτικού σχολείου σε ασπροπίνακες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos