Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Την αντίδρασή της εξέφρασε η μαθητική νεολαία της Πάρου ενάντια στην απόφαση της πολιτείας να συγχωνευτούν σχολικά τμήματα στις εκπαιδευτικές μονάδες του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, έχουν ακουστεί κατά καιρούς… τα πάντα από τους διαγωνιζόμενους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο το βράδυ οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου 11α Δήλεια τα οποία διεξήχθησαν στο Στάδιο του Κόρφου στη Μύκονο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 19:32

Επίσκεψη Πέτσα στο Δήμο Μυκόνου

Σήμερα, 19/10/2021 επισκέφτηκε το Δήμο Μυκόνου ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας στα πλαίσια της έγκρισης σειράς χρηματοδοτήσεων συνολικού ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Τρίτσης των πολύ σημαντικών έργων της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. που αφορούν την αποχέτευση και την υδροδότηση του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόνο η ανακοίνωση λείπει για την επισημοποίηση της συνεργασίας της ΑΕ Πάρου με τον προπονητή Γιώργο Μοστράτο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.739, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την αριθμ. 74901/13-10-2021 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τον φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νυχτερινή Αθήνα αρχίζει και παίρνει πάλι τα πάνω της με νέα και πρωτοποριακά σχήματα που σκοπεύουν να βάλουν φωτιά στις Αθηναϊκές πίστες τον φετινό χειμώνα 2021 -2022. Δυνατές συνεργασίες με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής έχουν σκοπό να χαρίσουν στους θαμώνες

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο Θεός της σφαγής, μια από τις πιο επιτυχημένες μαύρες κωμωδίες, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών και συντελεστών θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε φέτος στην σκηνή του Θεάτρου Αθηνά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos