Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Τον περιορισμό των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Πάλμα ντε Μαγιόρκα για περιβαλλοντολογικούς λόγους αποφάσισαν οι τοπικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρίνα αναζητά τρόπους να πει στα παιδιά της την αλήθεια στη σειρά Σασμός, τη στιγμή που ο Πέτρος και η Αργυρώ ψάχνουν τρόπο να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μετά την σαρωτική επιτυχία που σημείωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις έξι εορταστικές συναυλίες της στο Θέατρο Παλλάς, που μετρούν ήδη πάνω από 8.500 θεατές και 5 sold-outs, λίγες θέσεις έμειναν για την συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, για να υποδεχτούμε το χρόνο παρέα με την αγαπημένη μας Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Κώστα Καραφώτη.

Κατηγορία LIFESTYLE

Εμβόλια: Ο εμβολιασμός παιδιών 5-11 ετών συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς άνοιξε ξανά η σχετική πλατφόρμα, αφού η Ελλάδα παρέλαβε νέες δόσεις από το ειδικό σκεύασμα της Pfizer, που χορηγείται στις μικρές ηλικίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 9.284 , εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ναυάγιο που συγκλόνισε την Πάρο αλλά και ολόκληρη τη χώρα το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων και οδήγησε στον οδυνηρό θάνατο 16 προσφύγων και μεταναστών μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος, είχε ως εγκληματικούς υπαίτιους 3 ασυνείδητους διακινητές που στοίβαξαν σε μια υποτυπώδη βάρκα 7 μέτρων πάνω από 80 ψυχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάχιστα, παρά τις αργίες που μεσολάβησαν λόγω Χριστουγέννων, κινήθηκαν οι διαδικασίες για την αναχώρηση από την Πάρο των 63 προσφύγων και μεταναστών που διασώθηκαν από το ναυάγιο που σημειώθηκε 5 ν.μ. βορειοδυτικά του νησιού, το βράδυ της Παρασκευής 24/12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία συνεργασία-έκπληξη του Σταμάτη Γονίδη με τον Γιώργο Θεοφάνους αποκαλύφθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων, με ένα υπέροχο τραγούδι να ενώνει πλέον τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos