Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Νικημένος από τον κορονοϊό έφυγε από τη ζωή ο Θωμάς Ράμμος, ιδρυτής και πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΜΑRΚΕΤ ΙΝ».

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 7, 21, 38, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 2 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι φετινές Απόκριες είναι βουβές, χωρίς εορταστικές εκδηλώσεις και Καρναβάλια όπως επιτάσσουν οι συνθήκες της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέους αποκαλυπτικούς διαλόγους, που κατέγραψε ο υπερ-κοριός της Αντιτρομοκρατικής κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο ημέρες μετά την έφοδο της Ελληνικής Αστυνομίας και κλιμακίου ελεγκτών του υπουργείου Ανάπτυξης σε νυχτερινό κέντρο που λειτουργούσε στην καρδιά της Αθήνας, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OΡΕΝ παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του μαγαζιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο διακομιδές με πτητικά μέσα ασθενών με Covid – 19 από την Πάρο σε νοσοκομείο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.626, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας πραγματοποιήθηκε στην Παροικίας και συγκεκριμένα στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε ειδική συνεδρίαση εξετάστηκε το ζήτημα που προέκυψε με αναφορές για μεμονωμένα περιστατικά θρομβοεμβολικών επεισοδίων σε άτομα που είχαν κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos